Dragnea: De ce nu s-ar folosi pentru ONG-uri aceeaşi procedură ca pentru orice firmă? De ce e deranj?

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că nu înţelege „deranjul” atunci când vine vorba despre finanţarea organizaţiilor neguvernamentale, susţinând că acestea ar putea funcţiona după aceleaşi reguli ca o firmă.

294 afișări
Imaginea articolului Dragnea: De ce nu s-ar folosi pentru ONG-uri aceeaşi procedură ca pentru orice firmă? De ce e deranj?

Dragnea: De ce nu s-ar folosi pentru ONG-uri aceeaşi procedură ca pentru orice firmă? De ce e deranj?

„Nu există premier interimar acum. Există premierul României care este plecată în concediu. Nimeni nu poate convoca guvernul prin OUG sau hotărâre de guvern. Nu există aşa ceva. Ori sunt foarte nedeştepţi, ori sunt foarte otrăviţi şi spun hai să vedem cum e cu drobul de sare, dar eu nu am o agenda ascunsă. Eu când am zis că fac ceva, fac, că iei nu mă iau în serios, dar tot mai mulţi români mă iau în serios pentru că noi chiar le facem. Dar facem lucruri bune. O parte mica din societate e nemulţumită de ce am făcut. Asta e viaţa. Ghinion şi nu o spun cu aronganţă, e acea mica parte care a beneficiat de statul paralel”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Preşedintele social democraţilor a făcut referire şi la finanţările organizaţiilor neguvernaentale.

„De ce ar fi sau nu s-ar folosi şi pentru organizaţiile neguvernamentale aceeaşi procedură ca pentru orice firmă. Adică de ce e un deranj să vedem de unde vin banii, mai ales dacă este vorba de bani publici. Ştiu că este mare deranj, dar ce să facem?”, a mai spus liderul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici