Dragnea, despre o eventuală demisie a lui Toader: Suntem într-o dilemă. PSD trebuie să cântărească. Dacă ne ceartă, să stea la rând

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, vineri seară, că PSD este într-o mare dilemă în ceea ce-l priveşte pe Tudorel Toader, având în vedere că şeful statului i-a cerut demisia, iar preşedintele ALDE a anunţat că-l susţine, precizând că partidul trebuie să cântărească ce va face.

1648 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre o eventuală demisie a lui Toader: Suntem într-o dilemă. PSD trebuie să cântărească. Dacă ne ceartă, să stea la rând

Dragnea, despre demisia lui Toader: Suntem într-o dilemă. PSD trebuie să cântărească. Dacă ne ceartă, să stea la rând

"Trebuie să cântărim. Domnul Tăriceanu spune să rămână neapărat domnul Toader. Domnul Iohannis spune să plece domnul Toader. Suntem într-o mare dilemă. E vorba de două personalităţi pregnante din politica românească şi PSD trebuie să cântărească. Nu, nu (nu am citit postarea lui Tudorel Toader despre codurile penale -n.r.), eu nu citesc postările nimănui", a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat de postarea ministrului Justiţiei de vineri, care a precizat că de la minister modificările aduse codurilor penale au respectat directivele europene şi deciziile Curţii Constituţionale, liderul PSD a replicat: "Dacă şi domnul Tudorel Toader ne ceartă, înseamnă că mai e încă unul pe listă. Deci să se aşeze la rând".

Tudorel Toader a transmis, vineri, pe Facebook, nişte precizări cu privire la proiectul de modificare a codurilor penale, arătând că Ministerul Justiţiei l-a elaborat în acord cu deciziile Curţii Constituţionale şi directivelor Uniunii Europene. Ministrul spune că Guvernul a adoptat proiectul şi l-a trimis apoi la Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici