Droguri în liceele României: un bărbat a fost arestat preventiv în Maramureş

Un bărbat a fost arestat preventive pentru 30 de zile, după ce ar fi vândut droguri şi susbstanţe psihoactive consumatorilor din Maramureş, inclusiv liceenilor.

208 afișări
Imaginea articolului Droguri în liceele României: un bărbat a fost arestat preventiv în Maramureş

Imagine de arhivă

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, împreună cu procurorii DIICOT Maramureş au documentat activitatea infracţională a unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc, de mare risc şi operaţiuni cu substanţe psihoactive.

În cauză, s-a reţinut faptul că, în perioada 2022 – februarie 2023, bănuitul ar fi comercializat diferite cantităţi de droguri de mare risc, droguri de risc şi substanţe cu efect psihoactiv către consumatori din judeţul Maramureş, inclusiv liceeni.

Acesta a fost prins în flagrant delict, joi, în timp ce deţinea asupra sa, în vederea vânzării, 100 de grame substanţă cristalină (3-CMC).

La aceeaşi dată, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la adresa unde locuieşte persoana bănuită, fiind descoperite şi ridicate aproximativ 345 de grame de cannabis şi 400 de grame de MDMA, bani în lei şi valută, precum şi alte mijloace de probă.

Vineri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureş a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a suspectului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
droguri,
liceeni,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici