VIDEO  Drona kamikaze zboară deasupra poziţiei ucrainene: soldaţii de la Kiev au doborât-o cu arme semi-automate

3376 afișări
Imaginea articolului Drona kamikaze zboară deasupra poziţiei ucrainene: soldaţii de la Kiev au doborât-o cu arme semi-automate

Drona kamikaze zboară deasupra poziţiei ucrainene: soldaţii de la Kiev au doborât-o cu arme semi-automate

Când un Lancet, o dronă kamikaze, zboară periculos peste poziţia ucraineană, există o singură modalitate de a te apăra: doborând-o înainte să se prăbuşească peste bază.

Exact la fel au procedat soldaţii Brigăzii 28 Mecanizate ucrainene când au văzut un Lancet rusesc deasupra capetelor.

Soldaţii de la Kiev au asaltat drona cu orice armă disponibilă, chiar şi cu semi-automate uşoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici