Dumitru Dragomir spune că Adrian Mutu va ocupa o funcţie în cadrul Federaţiei Române de Fotbal

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a confirmat, luni, informaţia conform căreia Adrian Mutu va ocupa o funcţie în cadrul Federaţiei Române de Fotbal, informează ProSport.

72 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dragomir spune că Adrian Mutu va ocupa o funcţie în cadrul Federaţiei Române de Fotbal

Dumitru Dragomir spune că Adrian Mutu va ocupa o funcţie în cadrul Federaţiei Române de Fotbal

"Da, pleacă şi Mutu la FRF. Sigur nu eşti decât după ce ai semnat actele. Contra e băiat deştept dacă îi aduce şi pe Lobonţ şi pe Mutu. Jucătorii au nevoie de legende, de oameni pe care să-i respecte. Este un băiat inteligent şi tocmai pentru că a avut nişte derapaje e potrivit. Pentru că le ştie pe toate. Cu acest trio, nimeni nu-i poate contesta, nici galeriile, nimeni", a declarat Dragomir, la ProSport Live.

Vineri, după terminarea şedinţei Comitetului Executiv al FRF, în care Cosmin Contra a fost validat ca selecţioner al României, ProSport a publicat un material în care l-a surprins pe Adrian Mutu la Casa Fotbalului. Managerul general al echipei Dinamo a discutat despre venirea sa la naţională cu Răzvan Burleanu, lucru recunoscut şi de preşedintele FRF.

Conform DigiSport, Mutu ar urma să ocupe funcţia de director sportiv la FRF. Fostul internaţional este manager general la Dinamo din octombrie 2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici