După imaginile publicate cu angajatul care aruncă bagajele pe Aeroportul Otopeni, companiile de handling, notificate pentru rezilierea contractelor

Directorul General al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Alexandru George Ivan, a declarat marţi, că a notificat toate companiile de handling pentru rezilierea contractelor întrucât aceştia nu au acceptat niciuna dintre condiţiile propuse de CNAB.

3611 afișări
Imaginea articolului După imaginile publicate cu angajatul care aruncă bagajele pe Aeroportul Otopeni, companiile de handling, notificate pentru rezilierea contractelor

Ivan (CNAB): Am notificat toate companiile de handling pentru reziliere

"Am trimis notificări de reziliere tuturor agenţilor de handling deoarece aceştia nu au acceptat niciuna dintre condiţiile noastre, respectiv modernizarea parcului auto în două etape şi acomodarea numărului de personal astfel încât să fie respectaţi nişte timpi, inclusiv timpii pe care i-am propus noi. Aşadare am notificat toate companiile de handling pentru reziliere. Mare parte din contracte expiră la sfârşitul anului", a explicat Ivan la o reuniune pe probleme aeroportuare America de Nord / Europa Centrală.

Alexandru Ivan a adăugat că va trimire noile contracte în maxim zece zile.

"Notificările au fost transmise săptămâna trecută, urmând ca în maxim zece zile noi să le trimitem noua formă de contract. Noi nu ne dorim să reziliem contractele cu ei, nu ne dorim să nu mai opereze pe aeroport, ne dorim însă să opereze în condiţii normale. Aşadar, în următoarele zece zile companiile de handling vor primi noile contracte şi aşteptăm să vedem dacă se conformează şi dacă până la sfârşitul anului vor semna aceste contracte sau nu", a mai spus directorul CNAB.

Dumincă, 13 octombrie, ministrul demis al Transporturilor Răzvan Cuc a făcut publice imagini cu modul în care operează firma de handling Globeground pe Aeroportul Otopeni, spunând că e nevoie de măsuri urgente. În imagini se vede banda blocată de un bagaj minute bune, fără ca cineva să intervină.

Taguri:
cnab,
handling,
contracte

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici