Duţă: Există colaborare între instituţii pentru o nouă lege a sănătăţii, să nu ne luăm după surse

Ministerul Sănătăţii, Administraţia Prezidenţială, Ministerul Finanţelor şi CNAS colaborează pentru elaborarea noii legi a sănătăţii, care ar putea deveni publică în câteva săptămâni. Până atunci nu ar trebui să ne luăm după surse neoficiale, a declarat, marţi, Lucian Duţă.

373 afișări
Imaginea articolului Duţă: Există colaborare între instituţii pentru o nouă lege a sănătăţii, să nu ne luăm după surse

Duţă: Există colaborare între instituţii pentru o nouă lege a sănătăţii, să nu ne luăm după surse (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

"Nu neg că există o colaborare cu Ministerul Sănătăţii, Administraţia Prezidenţială şi Ministerul Finanţelor pentru a schiţa şi finaliza o nouă lege a sănătăţii. Dar multe dintre lucrurile care apar azi nu sunt oficiale", a spus Lucian Duţă, în cadrul Forumului Român pentru Sănătate organizat la Hotel Howard Johnson din Bucureşti, de către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi agenţia MEDIAFAX.

El a mai spus că nimeni nu ar trebui să se ia după surse, ci să aştepte publicarea proiectului.

"Să nu ne luăm după surse. Să aveţi încredere că toate coordonatele vor fi publice şi vom avea timp să le discutăm", a adăugat preşedintele CNAS.

Duţă a mai spus că noul proiect al legii sănătăţii ar putea fi publicat în câteva zile sau în câteva săptămâni.

"În câteva zile, câteva săptămâni le veţi avea", a adăugat Duţă, în deschiderea Forumului Român pentru Sănătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici