Earth Hour 2013: Lumina la Palatul Parlamentului va fi stinsă sâmbătă seară pentru a marca Ora Pământului

Lumina la Palatul Parlamentului va fi stinsă sâmbătă seară, timp de o oră, între 20.30 şi 21.30, pentru a marca Ora Pământului (Earth Hour), acest eveniment propunându-şi să transmită un mesaj puternic privind acţiunea împotriva schimbărilor climatice.

314 afișări
Imaginea articolului Earth Hour 2013: Lumina la Palatul Parlamentului va fi stinsă sâmbătă seară pentru a marca Ora Pământului

Earth Hour 2013: Lumina la Palatul Parlamentului va fi stinsă sâmbătă seară pentru a marca Ora Pământului (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, solicitarea în acest sens a Organizaţiei Internaţionale World Wide Fund For Nature potrivit căreia în 23 martie, de Ora Pământului, lumina să fie oprită la Palatul Parlamentului în intervalul orar 20.30 - 21.30.

Palatul Parlamentului a participat şi anii trecuţi la Ora Pământului.

Sâmbătă, între orele 20.30 - 21.30, oameni şi instituţii de pe tot globul se vor uni pentru a stinge luminile în peste 6.500 de oraşe, se arată în memorandumul intern aprobat de conducerea Camerei Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici