Electric Castle nu va avea loc nici anul acesta. Anunţul organizatorilor

Festivalul Electric Castle nu va avea loc anul acesta, după ce oranizatorii au decis amânarea pentru 2022: „În urma măsurilor şi restricţiilor pentru evenimente anunţate recent , nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm EC8 în 2021”.

1765 afișări
Imaginea articolului Electric Castle nu va avea loc nici anul acesta. Anunţul organizatorilor

Electric Castle nu va avea loc anul acesta. Anunţul organizatorilor

„Avem veşti triste. Electric Castle nu va avea loc anul acesta. În urma măsurilor şi restricţiilor pentru evenimente anunţate recent de către autorităţi pentru perioada următoare, nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm EC8 în 2021. E nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile unui eveniment de o asemenea magnitudine. În plus, situaţia pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiştilor în toată Europa”, anunţă organizatorii Electric Castle.

Potrivit sursei citate, Electric Castle 8 se amână pentru 13-17 iulie 2022.

„Totuşi, am reuşit să reconfirmăm headlinerii pentru 2022, Twenty One Pilots, Gorillaz & Deftones şi vom depune eforturi, ca întotdeauna, să vă putem oferi cel mai bun line-up. În acest moment nici nu ne putem imagina cum va fi să deschidem din nou porţile festivalului pentru a ne revedea după această absenţă lungă şi dureroasă”, potrivit comunicării EC.

Organizatorii precizează că toate biletele rămân valabile pentru anul viitor., dar vor exista şi opţiuni pentru restituirea banilor pe bilete.

„Acum că e oficial, parcă e şi mai trist. Chiar nu putem lăsa să treacă încă un an pe lângă noi şi vom continua să lucrăm alături de autorităţi pentru a găsi soluţii astfel încât să putem avea evenimente la vară. De la fani şi toţi cei care lucrează în această industrie, cu toţii sperăm să ne putem bucura cât mai curând de concerte şi festivaluri. Până atunci, aveţi grijă de voi. Ne e tare dor de toată lumea”, conchid organizatorii festivalului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici