Elevi atacaţi cu cuţitul la Liceul Sportiv Racoviţă de către o femeie fără adăpost

O femeie fără adăpost, de aproximativ 25 de ani, a pătruns, miercuri dimineaţă, în incinta Colegiului Naţional cu profil sportiv "Emil Racoviţă" din Bucureşti şi a alergat cu cuţitul în mână câţiva elevi care se aflau în incinta instituţiei.

304 afișări
Imaginea articolului Elevi atacaţi cu cuţitul la Liceul Sportiv Racoviţă de către o femeie fără adăpost

Elevi atacaţi cu cuţitul la Liceul Sportiv Racoviţă de către o femeie fără adăpost (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Femeia fără adăpost a smucit şi a atacat prima dată o fetiţă din clasa a treia, fugind după intervenţia câtorva părinţi şi profesori. Ulterior, femeia fără adăpost a revenit şi a alergat cu cuţitul în curte şi pe holurile şcolii câţiva copii din clasele a cincea, fiind oprită doar de intervenţia Poliţiei, a declarat unul dintre părinţi.

Femeia fără adăpost care a intrat în curtea Colegiului "Emil Racoviţă" nu avea arme asupra sa şi este cunoscută ca având probleme psihice, în urma incidentului fiind internată la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii Secţiei 8 de Poliţie au fost sesizaţi, miercuri, în jurul orei 8.45, prin serviciul de urgenţă 112, că o persoană străină a intrat în curtea Colegiului "Emil Racoviţă", ea fiind descrisă de personalul liceului ca fiind o femeie fără adăpost, a precizat Diana Sarca.

Femeia a fost legitimată, iar în urma percheziţiei poliţiştii nu au găsit arme asupra sa.

Poliţiştii au stabilit că este vorba despre o femeie fără adăpost, cunoscută ca având probleme psihice şi au internat-o la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Alexandru Obregia".

Pe de altă parte, săptămâna trecută, la piscina din cadrul Complexului Sportiv Naţional "Lia Manoliu", aflată în apropiere de liceu, unde se pregătesc copiii de la "Racoviţă", au fost înregistrate furturi din vestiare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici