Elevii întorşi în ţară de la Carnavalul de la Veneţia vor sta în carantină timp de 14 zile. Starea copiilor e monitorizată atent

  • Elevii şi profesorii de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia, întorşi acasă din Veneţia în noaptea de duminică spre luni, au fost plasaţi în carantină acasă
  • Sănătatea lor va fi verificată periodic de echipe de medici
658 afișări
Imaginea articolului Elevii întorşi în ţară de la Carnavalul de la Veneţia vor sta în carantină timp de 14 zile. Starea copiilor e monitorizată atent

Copiii din Alba care au fost la Carnavalul de la Veneţia, în carantină acasă timp de 14 zile

Purtătorul de cuvânt al DSP Alba, Radu Ciobotea, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că elevii şi profesorii se simt bine şi nu au nicio problemă de sănătate.

„În noaptea de duminică spre luni au ajuns din Italia cu un autocar, la Alba Iulia, cei 47 de elevi şi 4 profesori de la Liceul de Arte Regina Maria şi au fost examinaţi de o echipă de medici ai DSP. Toţi se simt bine, sunt asimptomatici şi au fost plasaţi în carantină la domiciliu timp de 14 zile. Le-au fost înmânate instrucţiuni privind măsurile de igienă. Se vor constitui echipe de medici care vor merge pe la fiecare, odată la câteva zile, pentru monitorizarea stării de sănătate”, a spus Ciobotea.

Pasagerii din Alba Iulia au fost evaluaţi medical, duminică, şi la intrarea în ţară pe la Vama Borş, nefiind semnalată nicio problemă.

Elevii au fost în ultimele zile într-o excursie în Italia, la Carnavalul de la Veneţia, însă părinţii au cerut să vină de urgenţă acasă.

Carnavalul de la Veneţia s-a închis duminică, la miezul nopţii, din cauza coronavirusului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici