Emoticoane pe parbriz. La Deva a fost deschis primul centru de vaccinare drive-thru din ţară

  • La Deva a fost deschis sâmbătă primul centru de vaccinare drive-thru din ţară.
  • Autorităţile au explicat care sunt cei cinci paşi în care se face vaccinarea.
  • Unul dintre aceştia presupune desenarea unor emoticoane pe parbrizele maşinilor.
345 afișări
Imaginea articolului Emoticoane pe parbriz. La Deva a fost deschis primul centru de vaccinare drive-thru din ţară

Primul centru de vaccinare drive-thru din ţară

Autorităţile au prezentat pe pagina de Facebook RO Vaccinare fotografii cu cei cinci paşi pe care trebuie să îi urmeze cei care ajung la centru:

1.Aşteptaţi să fiţi preluaţi de personalul din centrul de vaccinare

2.După triaj se desenează pe parbriz un emoticon cu marker lavabil şi veţi fi îndrumat către zona de vaccinare

3.Intraţi în zona de vaccinare indicată şi veţi fi vaccinat direct în maşină. Nu trebuie să coborâţi din maşină

4.După vaccinare se scrie pe parbriz ora la care puteţi părăsi zona post-vaccinare. Personalul medical va monitoriza toate persoanele vaccinate în această perioadă

5.Înainte de plecare veţi primi adeverinţa de vaccinare pe care va fi consemnată data când trebuie să vă prezentaţi la rapel.

Centrul de vaccinare îşi va desfăşura activitatea zilnic între orele 10.00 şi 19.00, în parcarea unui centru comercial din oraş.

Pentru vaccinare nu este nevoie de programare.

Tipul de vaccin folosit este cel produs de Pfizer BionTech, organizatorii fiind pregătiţi pentru vaccinarea a peste 500 persoane zilnic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici