EXCLUSIV Monitorul Justiţiei. Declinare parţială a noului dosar „Colectiv” de la PTMB, înapoi la Parchetul General

După doar câteva zile de când Secţia de urmărire penală a Parchetului General a trimis dosarul “Colectiv” la Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti (PTMB), în urma apariţiei casetei înregistrate cu filmările de la intervenţia Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) la incendiul care a avut loc în 30 octombrie 2015, o parte din dosar se întoarce la aceeaşi secţie a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ).

319 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV Monitorul Justiţiei. Declinare parţială a noului dosar „Colectiv” de la PTMB, înapoi la Parchetul General

EXCLUSIV Monitorul Justiţiei. Declinare parţială a noului dosar “Colectiv” de la PTMB, înapoi la Parchetul General

PTMB a declinat partea care nu priveşte militarii de la IGSU, ci doar modul în care a fost acordat primul ajutor şi eventuala neglijenţă a cadrelor medicale care au acţionat la faţa locului, întrucât competenţa acestui parchet este doar pe posibile infracţiuni săvârşite doar de militari.

Astfel, cercetările care cuprind civili vor fi desfăşurate în continuare de Secţia de urmărire penală şi criminalistică aflată sub coordonarea procurorului şef Romulus Varga.

Citeşte continuarea...

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici