Expertul în sănătate publică Răzvan Cherecheş critică vaccinarea obligatorie anunţată în Franţa şi Grecia

  • Expertul în sănătate publică Răzvan Cherecheş susţine că vaccinarea obligatorie, aşa cum a fost propusă de autorităţile din Franţa, nu reprezintă o soluţie foarte bună.
  • Mai bine ar funcţiona oferirea de recompense şi facilităţi pentru cei vaccinaţi, crede expertul.
1762 afișări
Imaginea articolului Expertul în sănătate publică Răzvan Cherecheş critică vaccinarea obligatorie anunţată în Franţa şi Grecia

Expertul în sănătate publică Răzvan Cherecheş critică vaccinarea obligatorie: „Mai bine să se ofere recompense şi facilităţi”

Răzvan Cherecheş a analizat modelul francez prin care devine obligatorie vaccinarea personalului medical.

De asemenea, călătoria cu trenul sau accesul în cinematografe în Franţe vor fi condiţionate de statutul de vaccinat sau de existenţa unui test negativ.

Expertul român crede că varianta din Franţa nu este cea mai bună.

„Opinia mea este că ar funcţiona mai bine abordarea pozitivă - oferirea de recompense/facilităţi pentru cei vaccinaţi, în loc de pedepsirea celor nevaccinaţi”, este opinia lui Răzvan Cherecheş, prezentată pe Facebook.

Franţa şi Grecia au anunţat că vaccinarea anticoronavirus va deveni obligatorie pentru personalul medical care intră în contact cu persoane vulnerabile. Germania, în schimb, nu este de acord cu o astfel de măsură. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici