Explozie la o fabrică de reşapat cauciucuri din Suceava: Trei persoane au fost rănite

Trei oameni au fost răniţi joi dimineaţă, într-o explozie urmată de un incendiu, la o fabrică de reşapat cauciucuri din apropierea oraşului sucevean Milişăuţi, răniţii urmând să fie transportaţi cu un elicopter la Spitalul Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

907 afișări
Imaginea articolului Explozie la o fabrică de reşapat cauciucuri din Suceava: Trei persoane au fost rănite

Explozie la o fabrică de reşapat cauciucuri din Suceava: Trei persoane au fost rănite (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, colonelul Ioan Burlui, a declarat că explozia s-a produs joi dimineaţă din cauza prafului de cauciuc, la o maşină de reşapat.

El a spus că cele trei persoane reparau o maşină de reşapat, iar praful de cauciuc este foarte exploziv şi că a fost suficientă o scânteie pentru a produce explozia.

Şeful ISU Suceava a adăugat că distrugerile provocate de explozie nu sunt mari, iar incendiul a fost stins.

Potrivit unui comunicat al MAI, un elicopter de tip Mi-8 din dotarea Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Administraţiei şi Internelor a decolat, joi dimineaţă, în jurul orei 09:00, de la Iaşi, pentru transportul medical de urgenţă a trei persoane rănite grav în urma unei explozii la o fabrică de cauciuc.

Pacienţii, cu arsuri de gradele III şi IV, vor fi aduşi la Spitalul Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti, pentru îngrijiri de specialitate.

La bordul aeronavei se află un echipaj de zbor din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie şi o echipă medicală din cadrul UPU SMURD Iaşi, compusă din trei medici şi doi asistenţi, se precizează în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici