Fătuloiu, internat la Spitalul Floreasca, pentru operaţie la un deget strâmbat din cauza unei boli cronice

Fostul secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Dan Valentin Fătuloiu, a fost internat, marţi, la Clinica de chirurgie plastică a Spitalului de Urgenţă "Floreasca", pentru a fi operat la un deget, strâmbat din cauza unei suferinţe cronice.

98 afișări
Imaginea articolului Fătuloiu, internat la Spitalul Floreasca, pentru operaţie la un deget strâmbat din cauza unei boli cronice

Fătuloiu, internat la Spitalul Floreasca, pentru operaţie la un deget strâmbat din cauza unei boli cronice (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă "Floreasca", Bogdan Opriţa, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Valentin Fătuloiu suferă de o boală cronică ce a dus la strâmbarea unui deget de la o mână.

Fostul secretar de stat va fi operat de către profesorul Ioan Lascăr, şeful clinicii de Chirurgie Plastică - Reparatorie şi Arsuri a spitalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici