Fătuloiu merge la Neamţ pentru a supraveghea ancheta în cazul crimei din cafenea

Şeful Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică, chestor şef de poliţie Dan Valentin Fătuloiu, a fost trimis la Piatra Neamţ pentru a urmări modul în care poliţiştii fac ancheta în cazul omorului de duminică, precum şi pentru a analiza activitatea IPJ Neamţ în asigurarea ordinii şi siguranţei.

79 afișări
Imaginea articolului Fătuloiu merge la Neamţ pentru a supraveghea ancheta în cazul crimei din cafenea

Fătuloiu merge la Neamţ pentru a supraveghea ancheta în cazul crimei din cafenea (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Urmare a evenimentului petrecut astăzi, 14 noiembrie, în judeţul Neamţ, în urma căruia două persoane au fost împuşcate, şeful Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică, chestor şef de poliţie Dan-Valentin Fătuloiu, se află, din ordinul ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Constantin Igaş, la Neamţ, pentru a urmări de la faţa locului modul în care poliţiştii desfăşoară activităţile specifice de cercetare sub coordonarea procurorilor. De asemenea, şeful Departamentului va efectua o analiză a activităţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, pe linia asigurării ordinii şi siguranţei publice pentru cetăţeni", se arată într-un comunicat de duminică al Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Conform documentului, ministrul Igaş a solicitat profesionalism şi celeritate în ancheta începută după ce un bărbat a fost ucis şi un altul rănit grav în urma unui schimb de focuri petrecut, duminică la prânz, într-o cafenea din Piatra Neamţ.

În plus, Inspectoratul General al Poliţiei Române a constituit o echipă de coordonare a măsurilor luate de poliţiştii nemţeni în acest caz, echipă condusă de şeful Poliţiei Române, chestorul Petre Tobă.

O persoană a murit, iar alta a fost rănită, duminică la prânz, după ce un necunoscut a intrat într-o cafenea din centrul municipiului Piatra Neamţ şi a tras cu un pistol cu glonţ înspre acestea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici