Femeia al cărei cadavru a fost găsit pe un drum forestier din Sinaia a murit din cauza frigului

Femeia al cărei cadavru a fost descoperit sâmbătă de jandarmi pe un drum forestier din Sinaia a murit ca urmare a expunerii prelungite la frig, iar leziunile de pe faţa şi braţele femeii au fost provocate de animale, după moartea acesteia.

122 afișări
Imaginea articolului Femeia al cărei cadavru a fost găsit pe un drum forestier din Sinaia a murit din cauza frigului

Femeia al cărei cadavru a fost găsit pe un drum forestier din Sinaia a murit din cauza frigului (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Prahova, rezultatele necropsiei arată că femeia a murit ca urmare a expunerii prelungite la frig, iar leziunile de pe faţa şi mâinile femeii au fost provocate de animale, după moartea acesteia.

Femeia a fost identificată. Ea avea 55 de ani, locuia în Predeal şi se afla în evidenţele medicilor ca fiind bolnavă psihic. Familia anunţase la poliţie dispariţia acesteia. Cel mai probabil, moartea femeii s-a produs în jurul datei de 27 sau 28 noiembrie.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost descoperit sâmbătă, de către o echipă de jandarmi montani aflată în patrulare, pe un drum forestier din Sinaia, la aproximativ 500 de metri de restaurantul Taverna Sârbului, cadavrul fiind parţial acoperit cu zăpadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici