Femeie accidentată pe trecerea de pietoni, de o maşină a Ambasadei Ucrainei

O femeie în vârstă de 41 de ani a fost rănită uşor, vineri, pe strada Sofia din sectorul 1 al Capitalei, după ce a fost lovită de o maşină a Ambasadei Ucrainei în zona trecerii de pietoni, potrivit unor surse din cadrul Brigăzii Rutiere.

Urmărește
248 afișări
Imaginea articolului Femeie accidentată pe trecerea de pietoni, de o maşină a Ambasadei Ucrainei

Femeie accidentată pe trecerea de pietoni, de o maşină a Ambasadei Ucrainei

Potrivit surselor citate, femeia a suferit mai multe contuzii şi a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Poliţiştii au precizat pentru MEDIAFAX că autoturismul implicat în accident este un Hyundai cu număr de Corp Dilpomatic, care era condus de un angajat al Ambasadei Ucrainei la Bucureşti.

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească dacă femeia accidentată traversa pe trecerea de pietoni sau doar în apropierea acesteia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici