Femeie atacată cu un cuţit pe stradă, la Galaţi, agresorul luându-i poşeta cu 35.000 de euro

O tânără în vârstă de 25 de ani a fost jefuită, luni după-amiază, pe o stradă din Galaţi, de către un bărbat care a înjunghiat-o cu un cuţit în piept, apoi i-a luat poşeta în care se aflau 35.000 de euro, la ora transmiterii acestei ştiri agresorul fiind căutat de poliţişti.

1738 afișări
Imaginea articolului Femeie atacată cu un cuţit pe stradă, la Galaţi, agresorul luându-i poşeta cu 35.000 de euro

Femeie atacată cu un cuţit pe stradă, la Galaţi, agresorul luându-i poşeta cu 35.000 de euro

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici, a declarat că jaful a avut loc pe o stradă din cartierul I.C. Frimu, unde tânăra a fost înjunghiată în claviculă cu un cuţit, iar după ce i-a luat geanta cu bani atacatorul a fugit.

În urma incidentului, tânăra a suferit o "plagă subclaviculară" şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Galaţi, iar potrivit medicilor se află în afara oricărui pericol.

Conform sursei citate, tânăra atacată avea la ea o sumă atât de mare de bani întrucât mergea să cumpere un apartament. În momentul întâlnirii cu vânzătoarea apartamentului, pe stradă, tânăra, care era însoţită de sora sa, a fost atacată de către bărbat, care i-a smuls poşeta în care avea banii.

În prezent, atacatorul, care are în jur de 30-35 de ani şi înălţimea de aproximativ 1,75 metri, este căutat de poliţişti, semnalmentele acestuia fiind transmise tuturor secţiilor de poliţie din oraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici