Femeie, atacată de un porc mistreţ în Giurgiu când se ducea să îşi ia pâine. Starea în care se află victima

O femeie de 43 de ani a fost atacată, joi, în localitatea Prundu, judeţul Giurgiu, de un porc mistreţ. Femeia a primit îngrijiri medicale de la un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi a fost transportată la spital.

1258 afișări
Imaginea articolului  Femeie, atacată de un porc mistreţ în Giurgiu când se ducea să îşi ia pâine. Starea în care se află victima

Femeie, atacată de un porc mistreţ în Giurgiu când se ducea să îşi ia pâine. Starea în care se află victima

Incidentul a avut loc în localitatea Prundu, judeţul Giurgiu. Femeia se ducea să îşi cumpere pâine când a fost atacată de mistreţ.

„A fost apel la 112 despre faptul că o femeie de aproximativ 43 de ani a fost atacată pe raza localităţii Prundu de un porc mistreţ. Femeia a suferit diferite traumatisme. ISU a urmat calea legală şi a fost emis un mesaj de averizatre prin Ro-Alert, prin care cetăţenii care se aflau pe raza localităţii Prundu au fost anuntaţi cu privire la evenimentul care a avut loc, în scopul manifestării unui comportament preventiv", a declarat, pentru MEDIAFAX, Florin Neguţ, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu.

Un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Giurgiu a intervenit pentru a-i acorda femeii îngrijiri medicale.

„Este vorba despre o femeie de 43 de ani, a fost atacată în comună, nu în pădure, se ducea să îşi ia pâine. Avea un traumatism toracic şi unul abdominal. Nu a fost muşcată, a fost doar lovită. A fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Giurgiu", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Rodica Carabas, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Giurgiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici