Femeie dată dispărută în urmă cu 20 de ani, găsită după ce a mers să-şi facă buletin

O femeie dată dispărută din 1991, când avea cinci ani, a fost găsită după ce s-a prezentat la sediul Biroului de Evidenţă a Populaţiei din Frunzăreşti şi a solicitat eliberarea unei cărţi de identitate, informează miercuri Poliţia Capitalei.

571 afișări

Dispariţia de la domiciliu a femeii a fost raportată de către tatăl ei la sediul Poliţiei Sectorului 3, în 1991, pe când aceasta avea cinci ani.

La începutul anului 2011, poliţiştii de la Postul de Poliţie Fundeni Frunzăreşti, din judeţul Călăraşi, i-au contactat pe cei de la Serviciul Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 3 şi i-au informat că o femeie de 25 de ani s-a prezentat la Biroul de Evidenţă a Populaţiei şi a solicitat eliberarea unei cărţi de identitate pe un nume identic cu cel din baza de date a persoanelor date dispărute.

"Având în vedere că de la data dispariţiei şi până la data depistării a trecut o perioadă foarte mare, a fost necesară concluzia unor specialişti, fiind recoltate probe biologice de la persoana depistată şi de la părinţii biologici, concluziile specialiştilor criminalişti din cadrul I.G.P.R. - Institutul Naţional de Criminalistică fiind: "99,99995% dintre indivizii de sex masculin din populaţia caucaziană nu pot fi tatăl persoanei dispărute, în afara lui P. Costel", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici