Femeie de 24 de ani, găsită spânzurată de creanga unui copac, în Parcul Tineretului din Ploieşti

O femeie de 24 de ani a fost găsită spânzurată joi dimineaţă în Parcul Tineretului din Ploieşti, trupul neînsufleţit, agăţat de creanga unui copac, fiind observat de către un bărbat care trecea prin zonă.

416 afișări
Imaginea articolului Femeie de 24 de ani, găsită spânzurată de creanga unui copac, în Parcul Tineretului din Ploieşti

Femeie de 24 de ani, găsită spânzurată de creanga unui copac, în Parcul Tineretului, din Ploieşti (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova Raluca Brezeanu, un bărbat a sunat joi dimineaţă la Serviciul de urgenţă 112, anunţând că în Parcul Tineretului din Ploieşti, cunoscut ploieştenilor drept Parcul de la Sala Sporturilor, a observat un om spânzurat de creanga unui copac.

Echipe de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova s-au deplasat la locul indicat şi au constatat că sesizarea se confirmă, fiind vorba despre cadavrul unei tinere.

Femeia a fost identificată, fiind vorba despre o tânără de 24 de ani din Ploieşti.

Conform unor surse apropiate anchetei, femeia, pe nume Gabriela, figura în registrele medicale ca suferind de boli psihice.

Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru efectuarea necropsiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici