Femeie găsită moartă în casă de poliţie, după apelul vecinilor, vineri seară în Capitală

O femeie a fost găsită decedată în locuinţa pe care o împărţea cu fiica sa, de poliţiştii care au descins după ce vecinii au sunat la 112, din cauza mirosului pătrunzător care ieşea din casă.

283 afișări

Elena Mănescu, de 65 de ani, a fost găsită decedată, în locuinţa ei, la etajul I al unei case de la intersecţia străzilor Aurel Vlaicu şi Alexandru Philippide din zona Piaţa Romană a Capitalei.

Potrivit vecinilor, femeia se mutase acolo cu fiica ei în urmă cu mai puţin de două luni.

Aceştia au sunat la 112, vineri seară, din cauză că din casă ieşea un miros pătrunzător de câteva zile.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti au intervenit la faţa locului, alături de poliţişti de la Secţia 6, forţând uşa locuinţei şi găsind o femeie decedată, cu faţa în jos.

Aceasta a fost ulterior identificată, însă poliţiştii nu au putut să o contacteze încă pe fiica ei.

Poliţiştii de la Serviciul Omoruri fac în prezent cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele morţii.

Potrivit primelor constatări, cadavrul nu prezintă urme de violenţă. Femeia era cunoscută ca fiind cardiacă de vecini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici