Femeie găsită moartă lângă un bloc din Odorheiu Secuiesc, poliţiştii au deschis o anchetă

O femeie a fost găsită moartă, sâmbătă seară, lângă un bloc din municipiul Odorheiu Secuiesc, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, primele cercetări indicând că victima, care are leziuni şi fracturi la mâini şi picioare, ar fi sărit sau ar fi căzut accidental de la etaj.

823 afișări
Imaginea articolului Femeie găsită moartă lângă un bloc din Odorheiu Secuiesc, poliţiştii au deschis o anchetă

Femeie găsită moartă lângă un bloc din Odorheiu Secuiesc, poliţiştii au deschis o anchetă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Şeful Centrului Operaţional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Ovidiu Dudu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că femeia a fost observată de o persoană care mergea pe strada Tomcsa Sandor din Odorheiu Secuiesc şi care a sunat la 112.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD de la Detaşamentul de pompieri din localitate, care a remarcat că femeia nu are semne vitale, ”nu respiră şi nu are puls”. În sprijin, a fost solicitată o autosanitară de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, medicul constatând decesul femeii.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Harghita, Gheorghe Filip, a afirmat că este vorba despre o femeie cu vârsta cuprinsă între 32 şi 36 de ani, fără acte de identitate asupra sa şi care avea mai multe leziuni şi fracturi la mâini şi la picioare.

Filip a mai spus că poliţiştii criminalişti au stabilit, din primele cercetări, că este posibil ca femeia ”să fi sărit de la etaj sau să fi căzut accidental” peste geam sau peste balcon, ”nerezultând suspiciuni cu privire la producerea vreunei fapte de natură penală”.

”Important este că rezultatele primelor noastre investigaţii au fost confirmate de expertiza medicilor de pe ambulanţă şi de legist, care au spus că leziunile suferite de victimă s-au produs cel mai probabil prin cădere de la înălţime”, a menţionat Filip.

Poliţiştii şi criminaliştii fac cercetări pentru identificarea victimei şi pentru stabilirea cauzelor şi a împrejurărilor în care a murit femeia.

Trupul femeii a fost transportat la morga Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru necropsie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici