Video O femeie a fost încătuşată de trei poliţişti pentru că a traversat ilegal - VIDEO

O femeie a fost încătuşată de trei poliţişti după ce a fost depistată că a traversat printr-un loc nepermis, în zona Obor, din Capitală, oamenii legii spunând că au acţionat astfel întrucât aceasta a refuzat să se legitimeze, având un "comportament recalcitrant şi agresiv".

35259 afișări

Potrivit unui răspuns transmis la solicitarea MEDIAFAX de reprezentanţii Poliţiei, vineri, în zona Şoselei Colentina numărul 2 - Piaţa Obor a avut loc o acţiune cu caracter preventiv a Poliţiei Rutiere, pentru că în "acest loc este un punct negru pe harta rutieră a Bucureştiului, prin prisma numărului de accidente produse având de principală cauză traversarea prin loc nepermis".

Pe parcursul acţiunii, precizează sursa citată, a fost observată o femeie, angajată în traversarea şoselei prin loc nepermis, iar în momentul în care poliţiştii rutieri i-au solicitat să se legitimeze pentru a o amenda, aceasta "a avut un comportament recalcitrant, agresiv şi a refuzat să se legitimeze".

"Agenţii din cadrul Brigăzii Rutiere au primit sprijin din partea unei patrule de siguranţă publică şi deoarece persoana a continuat să se manifeste agresiv a fost necesară imobilizarea şi conducerea acesteia la sediul secţiei de poliţie, în conformitate cu normele în vigoare", precizează reprezentanţii Poliţiei.

Femeia a fost amendată cu 500 lei.

Potrivit sursei menţionate, pe parcursul acţiunii au fost aplicate 234 de sancţiuni contravenţionale pietonilor care au traversat prin loc nepermis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici