Femeie lovită de o maşină a Grupării de Jandarmi Ploieşti, în zona unei treceri de pietoni

O femeie a fost transportată la spital, joi, după ce a fost accidentată, în zona unei treceri de pietoni din Ploieşti, de o maşină a Grupării Mobile de Jandarmi condusă de un subofiţer aflat în timpul serviciului.

126 afișări
Imaginea articolului Femeie lovită de o maşină a Grupării de Jandarmi Ploieşti, în zona unei treceri de pietoni

Femeie lovită de o maşină a Grupării de Jandarmi Ploieşti, în zona unei treceri de pietoni (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, accidentul a avut loc pe strada Grigore Gheorghe Cantacuzino din Ploieşti, în zona unei treceri de pietoni, în apropiere de sediul Inspectoratului de Jandarmi Prahova.

Femeia lovită de maşina Jandarmeriei a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Ea a suferit o contuzie la genunchi şi un traumatism cranio-cerebral minor.

"Este un accident regretabil. Membrii echipajului au chemat ambulanţa, iar din informaţiile pe care le avem persoana este în afara oricărui pericol. Colegul nostru a fost testat şi nu consumase alcool", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Ploieşti, Adrian Oancea.

Acesta a precizat că în momentul producerii accidentului subofiţerul se afla în timpul serviciului.

Poliţiştii nu au stabilit încă împrejurările în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici