Fetiţă de 8 ani în comă, după ce a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni

O fetiţă în vârstă de 8 ani a fost lovită de o maşină pe DN14, în Slimnic - judeţul Sibiu, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Copila a fost dusă la spital în comă.

172 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de 8 ani în comă, după ce a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni

Fetiţă de 8 ani în comă, după ce a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni

„Poliţiştii rutieri intervin la un accident produs pe DN 14, în localitatea Slimnic. Din cercetările preliminare efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Loamneş, a lovit o fetiţă în vârstă de 8 ani, aflată pe trecerea pentru pietoni”, transmite IPJ Sibiu.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Sibiu arată că echipajul sosit la faţa locului a asistat medical fetiţa până la sosirea echipajului cu medic.

„Victima a prezentat un traumatism cranian sever. Echiapajul SAJ a transportat la CPU Luther victima care se afla în comă”, transmite SAJ Sibiu.

Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii acestui eveniment.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici