Fetiţă de 9 ani şi mama sa, lovite de un microbuz pe trecerea de pietoni

O fetiţă de 9 ani şi mama sa au fost lovite, sâmbătă, de un microbuz, în Bistriţa, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Copila a fost dusă la spital, rănită.

711 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de 9 ani şi mama sa, lovite de un microbuz pe trecerea de pietoni

Fetiţă de 9 ani şi mama sa, lovite de un microbuz pe trecerea de pietoni

Potrivit Poliţiei Bistriţa-Năsăud, accidentul s-a produs pe DN 17, în cartierul Unirea.

„Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un microbuz pe direcţia Bistriţa - Vatra Dornei, a surprins şi accidentat o minoră de 9 ani care, împreună cu mama sa, ar fi fost angajate în traversarea regulamentară a străzii, pe trecere pentru pietoni şi pe lângă bicicletă”, spun reprezentanţii Poliţiei Bistriţa-Năsăud.

Copila a fost dusă la spital, rănită, dar viaţa nu îi este pusă în pericol.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările în acest caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici