Fiica de 16 ani a doi miliardari din Silicon Valley a dispărut în California

Poliţia se teme că avea contacte cu lumea drogurilor.

1067 afișări
Imaginea articolului Fiica de 16 ani a doi miliardari din Silicon Valley a dispărut în California

Mint Butterfield, în vârstă de 16 ani, ar fi fugit de acasă. Temerile familiei sunt că s-ar fi putut apropia de un cartier periculos din San Francisco, pe care l-a frecventat în trecut.

Fiica adolescentă a cofondatorului miliardar al companiei de software Slack Technologies este dată dispărută, iar autorităţile se tem că ar fi putut fugi într-unul dintre cele mai periculoase cartiere din San Francisco, relateză presa americană.

Mint Butterfield, în vârstă de 16 ani, este fiica canadianului Stewart Butterfield, fostul CEO al Slack, şi a fostei sale soţii, miliardarul co-fondatorul Flickr Caterina Fake.

Fata a fost văzută ultima dată duminică în Bolinas, California, iar mama ei a dat-o luni dispărută, potrivit presei locale.

Autorităţile se tem că se află în cartierul Tenderloin din San Francisco, la aproximativ 30 de mile (50 km) de Bolinas, a declarat un oficial al legii familiarizat cu cazul pentru NBC News.

Oficialii locali au declarat presei că adolescenta a consumat droguri în trecut şi se ştie că frecventează Tenderloin, o zonă cu criminalitate ridicată, renumită pentru traficul de droguri.

Potrivit NBC, tânăra de 16 ani locuia cu mama ei în momentul dispariţiei şi mergea la un internat privat local.

Părinţii au lansat multe apeluri şi fotografiile fetei au fost plasate pe platforme online. Poliţiştii au pus la dispoziţie şi un număr de telefon. Când a fost văzută ultima oară, Mint purta un tricou negru, pantaloni şi cizme negre.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici