Fiica lui Dincă respinge acuzaţiile de trafic de minore: Nu este adevărat

Fiica lui Gheorghe Dincă respinge acuzaţiile potrivit cărora s-ar face vinovată de trafic de minore, după ce un om de afaceri a precizat că aceasta ar fi propus unor italieni să le ducă fete pe un domeniu de vânătoare. Femeia spune că vineri va da declaraţii lămuritoare.

3791 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Dincă respinge acuzaţiile de trafic de minore: Nu este adevărat

Fiica lui Dincă respinge acuzaţiile de trafic de minore: Nu este adevărat

„Mâine vor fi declaraţii. Nu este adevărat (referitor la acuzaţia de trafic de minore, n.r.), mâine vor fi declaraţii”, a spus fiica lui Gheorghe Dincă, la Antena3.

Precizările vin după ce un om de afaceri din Arad, care o cunoaşte pe fiica lui Gheorghe Dincă, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că aceasta le-ar fi propus unor italieni să le ducă fete pe un domeniu de vânătoare. Acesta spune că unii investitori italieni sunt dispuşi să dea declaraţii în acest sens.

Nicolae Cilan, un om de afaceri din Arad care se ocupă cu comercializarea de cafea şi aparate de cafea, a declarat că o cunoaşte pe fiica lui Gheorghe Dincă de la sfârşitul anului 2015.

 

Taguri:
dincă,
trafic minore,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici