Fiii Prinţilor William şi Harry au nume de familie diferite

  • Copiii prinţilor William şi Harry nu poartă acelaşi nume de familie.
  • Fiii Prinţului William sunt Cambridge, iar Archie, micuţul lui Harry, este Mountbatten-Windsor.
  • Prinţii William şi Harry au crescut cu numele Wales, transmis de Prinţul Charles.
19538 afișări

Oamenii obişnuiţi, care nu provin din familii regale, au nume de familie normale. Acest lucru nu se aplică dacă te naşti cu sânge albastru.

O lume întreagă îi cunoaşte pe William şi Harry, celebrii prinţi ai Regatului Unit al Marii Britanii.

Dar poate nu ştiai că de când sunt taţi de familie, în cazul lor se aplică anumite reguli. Spre deosebire de alţi băieţi din UK, cei ai lui William şi Harry nu au acelaşi nume de familie.

Prinţii George, Charlotte şi Louis poartă numele Cambridge, după tatăl lor, în timp ce pe micuţul Prinţului Harry îl cheamă Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Windsor este numele offcial al Familiei Regale al Marii Britanii, din 1917.

Prinţii William şi Harry au crescut cu numele Wales, pe care l-au folosit la şcoală, la universitate şi în timpul serviciului militar.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici