Fiul managerului Spitalului TBC din Baia Mare, reţinut pentru trafic de droguri

Fiul managerului Spitalului TBC din Baia Mare, Ionuţ Pintea, a fost reţinut joi seară de poliţiştii BCCO, în urma unei descinderi organizate într-un dosar de trafic de droguri în care sunt cercetate 20 de persoane, afirmă surse din rândul anchetatorilor.

927 afișări
Imaginea articolului Fiul managerului Spitalului TBC din Baia Mare, reţinut pentru trafic de droguri

Fiul managerului Spitalului TBC din Baia Mare, reţinut pentru trafic de droguri (Imagine: Cristi Cimpoes/Arhiva Mediafax Foto)

Conform unor surse din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Cluj - Serviciul Maramureş, joi seară a avut loc o descindere la locuinţa managerului Spitalului TBC din Baia Mare, Sorina Pintea.

Descinderea l-a vizat pe fiul acesteia, Ionuţ Pintea, care a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pentru trafic de droguri, au afirmat sursele citate.

Conform acestora, poliţiştii şi procurorii DIICOT au găsit în locuinţă mai multe pastile de ecstasy.

În acest dosar, sunt cercetate în total 20 de persoane. Pe lângă tânărul reţinut, alte două persoane au primit interdicţia de a părăsi localitatea, iar alte 17 persoane sunt cercetate în libertate pentru consum de droguri.

Conform procurorilor DIICOT Cluj, Ionuţ Pintea va fi prezentat vineri Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru trafic de droguri.

După reţinerea sa în Baia Mare, tânărul a fost adus la sediul DIICOT Cluj pentru audieri şi va fi prezentat instanţei clujene.

Potrivit aceloraşi surse, Ionuţ Pintea a fost cercetat într-un alt caz de trafic de droguri, el fiind prins în flagrant, în 2010, în timp ce vindea pastile de ecstasy şi amfetamină, în Sibiu.

În acest dosar, Ionuţ Pintea a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Conform unui comunicat de presă transmis, vineri, de Poliţia Judeţeană Maramureş, poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, cu sprijinul poliţiştilor BCCO Cluj, al Poliţiei Judeţene Maramureş şi ofiţerilor DGIPI, sub directa coordonare a procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj, au desfăşurat, joi, o acţiune pe linia combaterii traficului şi consumului de droguri de risc şi mare risc.

"Au fost făcute cinci percheziţii domiciliare în judeţul Maramureş şi una în judeţul Cluj, în urma cărora au fost ridicate mai multe pastile suspectate a fi ecstasy şi pliculeţe care conţineau o substanţă de culoare albă, posibil mefedronă şi efedrină (considerate droguri de mare risc)", se arată în comunicat.

Substanţele şi tabletele ridicate au fost trimise laboratorului de specialitate pentru expertiză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici