Florin Cîţu anunţă când vor fi permise petrecerile de la nunţi şi botezuri

Premierul Florin Cîţu a anunţat că petrecerile private ar putea fi permise din luna iunie dacă populaţia se va vaccina.

1762 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu anunţă când vor fi permise petrecerile de la nunţi şi botezuri

Florin Cîţu anunţă când vor fi permise petrecerile de la nunţi şi botezuri

Premierul a vorbit despre marile evenimente şi a dezvăluit ce a discutat cu organizatorii.

„Am avut discuţii cu organizatorii de evenimente, la Cluj şi la Bucureşti m-am întâlnit cu organizatorii. Toţi au fost de acord că vor să facă aceste evenimente doar cu persoane vaccinate”, a explicat Florin Cîţu, miercuri, în timpul unei conferinţe de presă.

Premierul a fost întrebat când vor reîncepe petrecerile private, nunţile şi ceremoniile de botez. „Când ne vom vaccina”, a răspuns Florin Cîţu.

CITEŞTE ŞI Redeschiderea restaurantelor, doar pentru cei vaccinaţi. Cîţu: Dacă Germania e OK, putem fi şi noi OK

Premierul a mai spus că în cel mai bun caz acest lucru se va întâmpla după 1 iunie, data propusă de şeful Guvernului pentru atingerea pragului de 5 milioane de persoane vaccinate.

Dacă obiectivul va fi atins, numeroase restricţii vor fi ridicate. În caz contrar „nu le vom ridica, vom merge mai departe cu restriciţiile”, a precizat prim-ministrul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici