Video Fostul fotbalist Gabriel Popescu dă în judecată compania Ferrari (Video ProTv)

Fostul fotbalist Gabriel Popescu, a cărui maşină Ferrari a luat foc pe autostrada Bucureşti-Piteşti în urmă cu doi ani, a spus că dă în judecată compania de automobile şi cere o despăgubire fabuloasă, informează Pro TV.

176 afișări

Popescu a spus că avocaţii lui au finalizat un dosar prin care cheamă în judecată reprezentanţii Ferrari şi le cere despăgubiri.

Potrivit Pro TV, reprezentanţii firmei Ferrari susţin că românului i s-a oferit un alt autoturism imediat după accident, urmând ca ei să-şi recupereze prejudiciul de la asigurator, la finalul anchetei. Fostul fotbalist a refuzat însă oferta şi a cerut despăgubire în bani.

În 10 aprilie, maşina de lux a fostului fotbalist Gabriel Popescu (Ferrari 612 Scaglietti) a fost cuprinsă de flăcări, fiind distrusă în proporţie de 60 la sută. Poliţiştii au stabilit că autoturismul indica probleme la sistemul de transmisie spate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici