FOTO Accident mortal, cu 4 victime, în Sibiu. Un autoturism de teren a lovit un TIR

  • Un autoturism de teren s-a lovit de un TIR în municipiul Sibiu.
  • Patru persoane au murit.
  • Traficul în zona respectivă este blocat.
  • Un TIR a fost implicat într-un accident grav şi în judeţul Iaşi.
1911 afișări
Imaginea articolului FOTO Accident mortal, cu 4 victime, în Sibiu. Un autoturism de teren a lovit un TIR

Potrivit ISU Sibiu, accidentul a avut loc vineri, pe Calea Şurii Mici, la intersecţia cu DN7H. Un autoturism de teren şi un TIR s-au lovit violent.

Toate persoanele aflate în autoturism au rămas încarcerate. Echipajele medicale au constatat decesul celor patru persoane, doi bărbaţi şi două femei.

La faţa locului intervin un echipaj SMURD cu medic, autospeciala de transport victime multiple, pompierii şi o echipă de descarcerare.

Poliţiştii fac cercetări, iar traficul rutier este blocat.

Şi în Iaşi, un TIR a fost implicat într-un accident grav

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în dreptul localităţii Poieni, comuna Schitu Duca, din judeţul Iaşi.

Ambele victime au rămas încarcerate, astfel că la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje SMURD, SAJ şi de la descarcerare.

Şoferul autoturismului, un bărbat de 33 ani a fost găsit în stare de inconştienţă, iar pasagerul din dreapta, o femeie de 31 ani, era încarcerată, dar conştientă. Echipele medicale au constatat decesul bărbatului, iar femeia a fost trimisă la spital.

Şoferul TIR-ului a refuzat evaluarea medicală, au anunţat poliţiştii.

Aceştia au început o anchetă pentru a stabili cum s-a produs coliziunea dintre autoturism şi autotren.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici