FOTO: Accident tragic în Ialomiţa. Şoferul care conducea fără permis a murit, iar alte 4 persoane, printre care un copil de 3 ani, au fost rănite

  • Un tânăr de 24 de ani a murit şi patru persoane, între care un copil de 3 ani, au fost rănite, duminică dimineaţa, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat între Roşiori şi Chiroiu, în judeţul Ialomiţa.
  • Bărbatul decedat conducea maşina, deşi nu avea permis.
11845 afișări
Imaginea articolului FOTO: Accident tragic în Ialomiţa. Şoferul care conducea fără permis a murit, iar alte 4 persoane, printre care un copil de 3 ani, au fost rănite

Potrivit ISU Ialomiţa, cele cinci persoane erau într-o maşină care s-a răsturnat.

Mai multe echipaje de prim-ajutor, precum şi elicopterul SMURD au venit în sprijinul răniţilor.

Din păcate, şoferul, un tânăr de 24 ani, a rămas prins în maşină şi a avut nevoie de descarcerare, însă după ce a fost scos, medicii au constatat că avea răni incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decesul.

Celorlalte victime le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenţei.

Un bărbat de 49 ani, în stare gravă, a fost preluat şi transportat cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti. Un alt bărbat, de 45 ani, avea mai multe traumatisme, unul cu vârsta de 22 ani, traumatism minor facial, escoriaţii la piciorul drept. Copilul, în vârstă de 3 ani, a suferit o contuzie la arcada stângă, Cei trei au fost preluaţi şi transportaţi la Spitalul din Municipiul Urziceni.

În urma cercetării la faţa locului, poliţiştii au stabilit că şoferul nu avea permis de conducere.

„Din verificările efectuate a reieşit că în timp ce un tânăr de 24 ani din localitatea Roşiori, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, conducea un autoturism pe DC27, din direcţia Roşiori către Chiroiu, ar fi părăsit partea carosabilă pe sensul său de mers şi s-a răsturnat în afara şoselei”, au stabilit poliţiştii din Ialomiţa.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici