FOTO: Fum intens în Capitală. Costel Alexe anunţă că Garda de Mediu şi Agenţia pentru Protecţia Mediului se află la faţa locului

  • Ministrul Costel Alexe a publicat, vineri, mai multe poze cu degajări de fum.
  • Potrivit spuselor sale, acestea ar fi cauzate de arderi de cauciuri şi gunoi menajer, într-o clădire părăsită din Sectorul 1.
  • Alexe a transmis că autorităţile se află la faţa locului.
4040 afișări
Imaginea articolului FOTO: Fum intens în Capitală. Costel Alexe anunţă că Garda de Mediu şi Agenţia pentru Protecţia Mediului se află la faţa locului

Sursa foto: Facebook Costel Alexe

„Municipiul Bucureşti, Str Carierei nr. 33, sector 1: ard cauciucuri şi gunoi menajer în incinta unei cladiri părăsite, aprox 300mp”, a scris Alexe, pe Facebook.

Garda de Mediu se află la faţa locului, a mai transmis ministrul.

„Garda de Mediu şi Agenţia pentru Protecţia Mediului se află la faţa locului, cu laboratorul mobil. Vom reveni cu detalii, după caz”, a comunicat Costel Alexe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici