FOTO | O femeie a murit după ce a căzut într-o fântână adâncă de 22 m, din Zălan, Covasna

O femeie în vârstă de 81 de ani a murit, marţi, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 22 de metri, în localitatea Zălan din judeţul Covasna.

451 afișări
Imaginea articolului FOTO | O femeie a murit după ce a căzut într-o fântână adâncă de 22 m, din Zălan, Covasna

O femeie a murit după ce a căzut într-o fântână din Zălan, judeţul Covasna

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Mihai Viteazul” al judeţului Covasna au fost solicitaţi să intervină, marţi dimineaţă, pentru scoaterea unei femei dintr-o fântână adâncă.

Două echipaje de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Sf. Gheorghe au intervenit pentru salvarea femeii în vârstă de 81 de ani, căzută într-o fântână din localitatea Zălan, la o adâncime de circa 22 metri.

După aproximativ 40 de minute, echipajele au reuşit să scoată victima din fântână, însă aceasta era moartă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici