FOTO Poliţia Animalelor Arad a readus bucuria într-o familie. Un câine dispărut în urmă cu un an a fost găsit

  • Două fetiţe din Arad au trăit cea mai mare bucurie, când reprezentanţii Poliţiei Animalelor l-au găsit pe Ruby, căţelul care dispăruse de acasă în urmă cu un an.
  • Ruby a fost găsit la 60 de kilometri distanţă de casă.
1392 afișări
Imaginea articolului FOTO Poliţia Animalelor Arad a readus bucuria într-o familie. Un câine dispărut în urmă cu un an a fost găsit

FOTO Poliţia Animalelor Arad a readus bucuria într-o familie. Un câine dispărut în urmă cu un an a fost găsit

Ruby, un caţel de 4 ani şi jumătate, a plecat de acasă, anul trecut, în iunie.

De atunci, toată familia l-a căutat. Singurele care nu şi-au pierdut speranţa au fost mezinele Carla, de 10 ani, şi Ema, în vârstă de 4 ani, care nu au încetat să-l caute pe Ruby.

Părinţii Carlei şi Emei au postat pe toate reţelele de socializare imagini cu Ruby, au lipit afişe, au vorbit cu toţi prietenii lor şi ai părinţilor, dar în zadar.

Când au auzit că s-a înfiinţat „Poliţia Animalelor”, fetele şi-au rugat părinţii să le spună poliţiştilor că-l caută pe Ruby de foarte multă vreme şi le este tare dor de el.

Într-una din acţiunile din judeţ, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au auzit despre un „câine negru, pare a fi tânăr, care nu stă într-un loc, prietenos dar veşnic pe fugă”, tocmai în Şicula, la 60 de kilometri de Arad.

Poliţiştii au pornit în căutarea căţelului despre care vorbeau localnicii, sperând că este Ruby.

După ce părinţii le-au confirmat poliţiştilor că patrupedul este Ruby, adulţii au pus la cale reîntâlnirea.

Momentul i-a emoţionat pe toţi şi după mai mult de un an de zile, Ruby s-a întors acasă la Carla, Ema şi părinţii lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici