FOTO şi VIDEO: Maşini arse pe o stradă din Craiova. Pompierii au stabilit cum a pornit incendiul

  • Patru maşini au ars, miercuri, pe o stradă din Craiova
  • Potrivit pompierilor, incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric
5255 afișări
Imaginea articolului FOTO şi VIDEO: Maşini arse pe o stradă din Craiova. Pompierii au stabilit cum a pornit incendiul

Maşini arse pe o stradă din Craiova. Pompierii au stabilit cum a pornit incendiul

Unul dintre autoturisme, parcat în faţa unui bloc, a fost cuprins de flăcări în jurul orei 3.30. Imediat, flăcările s-au extins la alte trei maşini aflate în apropiere.

Potrivit ISU Dolj, incendiul a izbucnit din cauza unui cablu electric izolat necorespunzător.

Primul autoturism a ars aproape în întregime, iar celelalte au fost avariate.

„Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la patru autoturisme aflate în parcare în zona cartier 1 Mai. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la compartimentul motor şi habitaclu al primului autoturism de la care a pornit incendiul, iar cele 3 autoturisme, parcate în apropierea acestuia, au fost afectate de incendiu. În urma incendiului a ars primul autoturism în proporţie de aproximativ 90%, două în proporţie de aproximativ 80 % şi unul în proporţie de aproximativ 10 %. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric“, anunţă ISU Dolj.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici