FOTO | Un bărbat a fost rănit într-un incendiu izbucnit într-o piaţă agroalimentară din Suceava

Un bărbat a fost rănit, vineri dimineaţă, într-un incendiu izbucnit la o piaţă agroalimentară din Suceava, care a cuprins 19 tarabe şi acoperişul unui bar. Incendiul a fost provocat de o lumânare lăsată aprinsă şi nesupravegheată.

82 afișări
Imaginea articolului FOTO | Un bărbat a fost rănit într-un incendiu izbucnit într-o piaţă agroalimentară din Suceava

FOTO | Un bărbat a fost rănit într-un incendiu izbucnit într-o piaţă agroalimentară din Suceava

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la piaţa agroalimentară din cartierul sucevean Burdujeni.

La sosirea echipajelor, ardeau mai multe tarabe şi acoperişul unui bar, cu pericol de propagare la construcţiile învecinate.

Echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical unui bărbat, în vârstă de 56 de ani, care a suferit arsuri la nivelul mâinilor. Ulterior, acesta a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Au ars 19 tarabe şi bunuri din interiorul acestora, respectiv ambalaje, legume şi fructe.

A mai ars structura din lemn de la acoperişul barului, pe 110 de metri pătraţi, şi de la o cizmărie, pe trei metri pătraţi.

De asemenea, au fost afectate cinci tarabe şi bunuri materiale ale barului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită de la o lumânare lăsată aprinsă şi nesupravegheată.

Incendiul a fost lichidat vineri după ora 5.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici