FOTO | Un englez a murit şi alţi trei sunt răniţi grav, după ce au intrat cu maşina într-un copac, în Bistriţa

Un bărbat, cetăţean englez, a murit şi alţi trei sunt răniţi grav, în urma unui accident care a avut loc joi dimineaţa, pe DN 15 A , între Bistriţa şi Târgu Mureş. Şoferul maşinii a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un copac, transmite corespondentul MEDIAFAX.

221 afișări
Imaginea articolului FOTO | Un englez a murit şi alţi trei sunt răniţi grav, după ce au intrat cu maşina într-un copac, în Bistriţa

FOTO | Un englez a murit şi alţi trei sunt răniţi grav după ce au intrat cu maşina într-un copac, în Bistriţa

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, la locul intervenţiei a fost solicitat un elicopter SMURD.

„În maşină se aflau patru persoane încarcerate. Din păcate, în cazul unui bărbat a fost declarat decesul la faţa locului întrucât acesta avea leziuni incompatibile cu viaţa. La faţa locului intervin două autospeciale de descarcerare, mai multe autospeciale SMURD şi ale Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi elicopterul SMURD de la Târgu Mureş care a fost solicitat în sprijinul echipajelor medicale” a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, plt. maj. Marius Rus.

În autoturismul implicat în accident se aflau patru englezi care participau la un program de voluntariat în Bistriţa-Năsăud şi, se pare că din cauza vitezei, la o trecere la nivel cu calea ferată, şoferul a pietrut controlul maşinii, care a fost aruncată de pe şosea, într-un copac.

Poliţiştii Serviciului Rutier Bistriţa urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.

La ora transmiterii acestei ştiri circulaţia pe DN 15 A Bistriţa – Mureş este blocată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici