Video FOTO, VIDEO | Grav accident de circulaţie în Constanţa. Trei persoane au murit, în urma impactului dintre un autocar şi un autoturism/ Şoferul maşinii nu a acordat prioritate

Mai multe persoane au fost rănite, joi, într-un accident rutier care a avut loc în judeţul Constanţa, pe DJ 222, între localităţile Medgidia şi Cuza Vodă, în care au fost implicate un autocar cu călători şi un autoturism. Accidentul rutier s-a produs după ce şoferul maşinii nu a acordat prioritate la intrarea pe drumul naţional, transmite corespodnentul MEDIAFAX.

1998 afișări

UPDATE 18:37 Unul dintre bărbaţii răniţi în urma accidentului de joi, din Constanţa, când o maşină a lovit un autocar, este jandarm, iar unul dintre cei decedaţi era angajat al Penitenciarului Poarta Albă. Toate cele patru victime, din care 3 decedate, sunt din Medgidia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse din cadrul anchetei au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că unul dintre cei trei bărbaţi care au murit în accidentul de pe DN 22C, când o maşină a lovit un autocar, era angajat al Penitenciarului Poarta Albă, iar singurul din vehicul care a scăpat cu viaţă este un jandarm în vârstă de 42 de ani, din localitatea Castelu.

Toţi cei patru din maşină erau din Medgidia, iar maşina implicată în accident era cu volan pe partea dreaptă.

Cadrele medicale spun că bărbatul rănit este în stare gravă, intubat, iar la ora transmiterii acestei ştiri este supus unei intervenţii chirurgicale.

Niciunul dintre cei aflaţi în vehicul nu se afla în timpul serviciului.

Accidentul a avut loc joi, pe DN 22C, între localităţile Medgidia şi Cuza Vodă, după ce şoferul unui autoturism a ieşit în drumul naţional fără să se asigure, lovind un autocar.

Şapte persoane din autocar au fost rănite, în vreme ce trei bărbaţi din maşină au murit, iar altul a fost transportat cu elicopterul la Spitalul din Constanţa, în comă.

UPDATE 15:25 Accidentul rutier dintre un autocar şi un autoturism, produs în judeţul Constanţa, în care trei persoane au murit şi alta este în comă s-a produs după ce şoferul maşinii nu a acordat prioritate la intrarea pe drumul naţional, transmite corespodnentul MEDIAFAX.

Potrivit poliţiştilor din Constanţa, în urma accidentului care a avut loc între localităţile Medgidia şi Cuza Vodă, trei din cele patru persoane aflate în autoturism au murit, iar a patra a fost rănită grav. De asemenea, alte şapte persoane, aflate în autobuz, au fost rănite, între care una mai grav.

Conform primelor date, se pare că accidentul s-a produs după ce şoferul autoturismului nu ar fi acordat prioritate la intrarea în drumul naţional. Autoturismul circula pe strada Silozului din Medgidia, iar la intersecţia cu DN22C a intrat în coliziune cu autobuzul, care circula dinspre Constanţa spre Cernavodă.

Potrivit ISU „Dobrogea”, cele 8 persoane rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa şi la Spitalul Municipal Medgidia.

UPDATE 14:30 Trei persoane au murit, una este în comă şi alţi 7 oameni sunt răniţi, în urma accidentului dintre un autocar şi un autoturism, care a avut loc, joi, pe DJ 22C, între localităţile Medgidia şi Cuza Vodă, din judeţul Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit informaţiilor primite din partea Ambulanţei Constanţa, în urma evenimentului au rezultat patru persoane încarcerate în autoturism, trei fiind decedate şi una în comă, preluată de un elicopter SMURD pentru a fi dusă la spital.

De asemenea, şapte persoane, pasageri ai autocarului au suferit răni uşoare, trei dintre ele fiind transportate la spitalul din Constanţa.

Potrivit Poliţiei Constanţa, la ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

Conform primelor informaţii primite din partea ISU Constanţa, în autocar se aflau 10 – 15 călători, iar în autoturism trei, persoane, acestea din urmă fiind în stare foarte gravă.

În urma impactului, mai multe persoane au rămas încarcerate, mai spun reprezentanţii ISU.

La locul accidentului s-au deplasat şase ambulanţe şi un echipaj cu medic al SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi elicopterul SMURD, dar şi un echipaj de descarcerare al ISU „Dobrogea”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici