Francezii caută români pe care să-i angajeze. Vezi în ce condiţii poţi lucra în Franţa

Chiar dacă Franţa nu a ridicat total restricţiile pe care le-a impus românilor şi bulgarilor pe piaţa muncii, angajatorii francezi sunt dispuşi să facă rost de toate actele necesare pentru a angaja lucrători români. Aşa că dacă eşti francofon şi vrei un contract pe durată determinată sau permanent la Paris, ai de ales dintre sute de posturi pe care angajatorii francezi le propun românilor.

1109 afișări
Imaginea articolului Francezii caută români pe care să-i angajeze. Vezi în ce condiţii poţi lucra în Franţa

Francezii caută români pe care să-i angajeze. Vezi în ce condiţii poţi lucra în Franţa (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Francezii caută români pe care să-i angajeze în construcţii, agricultură, în industria agroalimentară, dar şi medici şi asistente medicale.
De exemplu, dacă ai o experienţă cuprinsă între 1 şi 5 ani în construcţii, îţi poţi găsi job în acest domeniu în firmele de profil din Franţa.
Tot în construcţii, francezii angajează sarpantieri, care să se ocupe de montarea sarpantelor metalice pe şantier.
Solicitanţii trebuie să aibă o experienţă de minimum cinci ani în domeniu, precum şi cunoştinţe în citirea planurilor de construcţie. Experienţa într-o poziţie similară în străinătate prezintă un avantaj.
Citeşte mai multe despre joburile din Franţa pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici