Fratele ucigaşului japonezei, încarcerat pentru tâlhărie, s-a spânzurat în Penitenciarul Rahova

Fratele lui Nicolae Vlad, ucigaşul japonezei Yurika Masuno, a fost găsit spânzurat, luni, în Penitenciarul Rahova, unde era încarcerat pentru tâlhărie, a declarat pentru MEDIAFAX Gabriela Livadariu, purtătorul de cuvânt al unităţii de detenţie.

374 afișări
Imaginea articolului Fratele ucigaşului japonezei, încarcerat pentru tâlhărie, s-a spânzurat în Penitenciarul Rahova

Fratele ucigaşului japonezei, încarcerat pentru tâlhărie, s-a spânzurat în Penitenciarul Rahova (Imagine: Claudiu Irimie/Arhiva Mediafax Foto)

Florin Vlad a fost găsit în jurul orei 8.00, spânzurat cu o curea, pe care o prinsese de ţevi.

Acesta era în arest preventiv, măsură dispusă într-un dosar de tâlhărie.

"În data de 22.04.2013, în jurul orelor 07.50, persoana privată de libertate V.F., arestată preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, s-a sinucis prin spânzurare în Penitenciarul Rahova. Personalul medical de serviciu a intervenit de urgenţă, însă deţinutul nu a mai putut fi resuscitat", se arată într-un comunicat de presă al unităţii de detenţie.

Incidentul a fost anunţat la serviciul de urgenţă 112, fiind astfel sesizată Poliţia Capitalei. De asemenea, au fost anunţaţi familia acestuia, judecătorul delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, Institutul de Medicină Legală şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, a precizat Penitenciarul Rahova.

La nivelul Penitenciarului Rahova a fost începută o anchetă internă pentru a stabili cauzele care au determinat acest incident.

Şi fratele acestuia, Nicolae Vlad, este încarcerat la Penitenciarul Rahova, fiind condamnat în 7 martie, de Curtea de Apel Bucureşti, la închisoare pe viaţă în dosarul în care este acuzat că a ucis-o pe japoneza Yurika Masuno şi alte două femei, precum şi că a violat alte şapte persoane, decizia nefiind definitivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici