Frecvenţă suplimentară Lufthansa pe ruta Cluj-Napoca – Munchen

Aeroportul Internaţional "Avram Iancu” Cluj anunţă suplimentarea cu încă o frecvenţă pentru zborul Cluj-Napoca-Munchen-Cluj-Napoca, faţă de cele două existente în prezent, transmite corespondentul MEDIAFAX.

583 afișări
Imaginea articolului Frecvenţă suplimentară Lufthansa pe ruta Cluj-Napoca – Munchen

Frecvenţă suplimentară Lufthansa pe ruta Cluj-Napoca – Munchen (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Astfel, începând de luni, compania Lufthansa va opera pe ruta Cluj-Napoca-Munchen şi în intervalul 17.55-18.40.

În perioada 23 mai - 2 iunie, se va opera zborul LH 1671 în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi, în perioada 3 iunie - 16 septembrie se va opera zborul LH 1671 în zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri, iar în perioada 17 septembrie - 29 octombrie se va opera zborul LH 1671 în zilele de luni, marţi, miercuri, joi, vineri şi sâmbătă.

Compania aeriană Lufthansa are, în prezent, pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu” Cluj, trei frecvenţe de zbor/zi.

Până luni, cele două frecvenţe programate pe ruta Cluj-Napoca - Munchen erau la ora 06.30, respectiv 14.05.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici