Furt de produse de lux din avioane de pe Otopeni. Percheziţii în curs în Capitală şi alte 2 judeţe

  • Zeci de percheziţii au loc, joi dimineaţa, în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Prahova, într-un dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului Militar.
  • Mai multe persoane sunt acuzate că au furat produse de lux, cosmetice şi băuturi din containerele încărcate la bordul avioanelor de pe Aeroportul Otopeni.
3645 afișări
Imaginea articolului Furt de produse de lux din avioane de pe Otopeni. Percheziţii în curs în Capitală şi alte 2 judeţe

Furt de produse de lux din avioane de pe Otopeni. Percheziţii în curs în Capitală şi alte 2 judeţe

MENŢIUNE: Dintr-o eroare, pentru ilustrarea acestei ştiri a fost utilizată iniţial o fotografie cu o aeronavă Blue Air şi angajaţii agentului de handeling, imagine care nu are nicio legătură cu informaţiile din conţinutul articolului.

Poliţia Capitalei anunţă, joi dimineaţa, că aproximativ 200 de poliţişti pun în aplicare 28 de mandate de percheziţie, în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova, într-un dosar instrumentat de Serviciul de Poliţie Transporturi Aeriene Henri Coandă din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti, în coordonarea Parchetului Militar Bucureşti.

Cauză priveşte infracţiuni de furt, complicitate la furt, tăinuire şi delapidare.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că de la finele anului 2019 şi până în prezent, mai multe persoane ar fi sustras produse de lux - ceasuri, bijuterii, produse de marochinărie, produse cosmetice şi băuturi din containerele ce se încărcau la bordul avioanelor, cu produse destinate comercializării strict în acest spaţiu”, potrivit Poliţiei Capitalei.

Prejudiciul este estimat la aproximativ 800.000 euro.

Mai multe persoane sunt duse la audieri la sediul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti.

Acţiunea are loc cu sprijinul Direcţiei Poliţiei Transporturi, Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Serviciului Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi al Serviciilor Acţiuni Speciale şi Serviciilor Criminalistice din Bucureşti şi judeţele limitrofe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici