Video FURTUNĂ ÎN CAPITALĂ: Un bărbat a fost grav rănit după ce un panou a căzut peste el - VIDEO

Un bărbat a intrat în stop cardiorespirator după ce, în timpul furtunii, un panou a căzut peste el, în cartierul bucureştean Militari. Acesta a fost stabilizat de echipajul SMURD şi este transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, medicul Bogdan Opriţa.

2565 afișări

Bărbatul peste care a căzut un panou, miercuri, în timpul furtunii din Bucureşti, se află internat, în stare gravă, la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii unităţii sanitare.

Pacientul are traumatisme grave de tip cranio-cerebral şi facial, precum şi multiple leziuni craniene, prognosticul medicilor fiind rezervat, potrivit surselor citate.

El a intrat în stop cardiorespirator după căderea panoului şi a fost stabilizat de echipajul SMURD sosit la faţa locului. Bărbatul a fost transportat la Floreasca, unde medicii i-au făcut mai multe investigaţii.

Primăria Sectorului 6 precizează, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că bărbatul este un muncitor al firmei Tehnologica Radion, care, la momentul accidentului, se afla la un şantier de reabilitare de pe strada Orşova din cartierul Militari. "Din cauza vântului puternic care s-a iscat în această după-amiază în Bucureşti, au căzut trei panouri de trecere aflate pe o schelă amplasată pentru reabilitarea termică a unui bloc din cartierul Militari, pe strada Orşova. Un muncitor al firmei Tehnologica Radion, cea care execută lucrările de reabilitare, aflat pe şantier purtând echipament de protecţie, a fost rănit", se arată în comunicat.

Tot miercuri şi tot ca urmare a furtunii, în sectorul 6 s-a prăbuşit o bucată dintr-o schelă de construcţii montată pentru reabilitarea termică a unui bloc din cartierul Crângaşi (bd. Ceahlău nr. 5), mai spun cei de la primărie. "Nu au existat victime. Au fost avariate două autoturisme. Firma care lucra la reabilitarea termică a acelui bloc va suporta toate cheltuielile legate de avarierea autovehiculelor. Primarul sectorului 6, Cristian Constantin Poteraş a dispus de urgenţă efectuarea unei anchete care să stabilească vinovaţii şi motivele prabuşirii schelei şi a panourilor, iar în cazul în care, în urma anchetei, firmele care lucrează pe cele două şantiere vor fi găsite vinovate, vor fi amendate în conformitate cu legislaţia în vigoare", se mai arată în comunicatul Primăriei Sectorului 6.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de furtună, care vizează aproape toată ţara, inclusiv Capitala, în intervalul miercuri, ora 12.00 - joi, ora 9.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici