Furtună VIOLENTĂ şi în ARAD unde sute de copaci şi stâlpi sunt căzuţi pe străzi. UPDATE: O femeie a murit, în Moneasa

O femeie a murit, duminică, în localitatea Moneasa, din judeţul Arad, în urma furtunii puternice, transmite corespondentul MEDIAFAX. Sute de copaci şi stâlpi de iluminat au căzut pe carosabil, în Arad, în urma unei furtuni puternice de numai câteva minute.

2105 afișări
Imaginea articolului Furtună VIOLENTĂ şi în ARAD unde sute de copaci şi stâlpi sunt căzuţi pe străzi. UPDATE: O femeie a murit, în Moneasa

Furtună puternică şi în ARAD unde sute de copaci şi stâlpi sunt căzuţi pe străzi

Potrivit reprezentanţilor ISU Arad, în Moneasa şi Sebiş sunt înregistrate cele mai mari probleme din judeţ, fiind zeci de copaci căzuţi. Aproximativ 150 de apeluri au fost primite la 112, în ultimele ore.
 
Alte patru persoane au murit în Timiş, în urma furtunii.

După o furtună puternică, sute de copaci, dar şi stâlpi au căzut pe carosabil, însă nu s-au înregistrat victime ori drumuri blocare, spun reprezentanţii ISU Arad.

„Avem sute de copaci căzuţi pe stradă, sunt stâlpi doborâţi, dar ce este important este că nu avem înregistrate victime. Echipele de intervenţie sunt în acţiune şi la această oră nu avem drumuri blocate. Se circulă, însă, cu dificultate”, a declarat George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Având în vedere avertizările de cod galben şi cod portocaliu de vijelii şi vânt puternic, reprezentanţii IGSU au transmis cetăţenilor din Arad, Timiş şi Caraş-Severin ca pe timpul manifestării fenomenelor să se adăpostească în locuinţe sau alte spaţii care le asigură protecţia şi să deconecteze aparatura casnică.

De asemenea, pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autoturismelor se va realiza în zone ferite, la distanţă faţă de copaci sau stâlpi de electricitate, mai spus reprezentanţii IGSU.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici